LiveZilla Live Chat Software
In verband met de vacantie hanteren wij gewijzigde dagen voor het versturen van uw bestellingen. Vanaf 31 Juli verzenden wij tijdelijk alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Houd hier dus rekening mee als u besteld. Dit geldt tot 15 Augustus.
Druk op de 'X' in de rechterbovenhoek om dit venster te sluiten.

Verzenden en afhalen

Verzenden

 

Heeft u een bestelling gedaan (op werkdagen) voor 14.00 uur, dan gaat deze vaak nog dezelfde dag op de post (mits het artikel op voorraad is maar daar krijgt u van ons bericht over). Na 14.00 uur besteld gaat het de volgende werk dag op de post.


Moet er iets besteld worden dan duurt het 3 werkdagen voor u het hebt (maximaal 5). Mocht iets niet (meer) leverbaar zijn dan krijgt u van ons bericht en eventueel u geld retour.
 

Alle artikelen die u bij ons besteld kunnen verzonden worden via PostNL.
Onze webshop berekent automatisch uw verzend kosten. Echter worden grote hoeveelheden van een bepaald product, ondanks dat het door de brievenbus past, toch berekent als pakket post.
Wij doen dit expres aangezien wij niet het risico willen lopen dat het zoek raakt bij de post en u uw artikelen niet zult ontvangen. Bij ieder pakket zit namelijk een track trace code. Die krijgt u van ons zodat u kunt controleren wat er met uw bestelling gebeurd.

 

De kosten voor een pakket zijn: € 6,95. Omdat deze pakketkosten al zo hoog zijn, berekenen we hier geen extra verpakkingskosten overheen. Daarom gebruiken wij ook zoveel mogelijk herbruikbare/ gerecycelde materialen.                                                                             

 

De kosten voor een briefenbus pakket/envelop zijn: € 3,95 of minder. De kosten worden gebaseerd op het gewicht van het artikel + de verpakkingskosten. Hierbij is het namelijk niet mogelijk om hergebruikte materialen te gebruiken.

Helaas is het bij kleding niet mogelijk om af te rekenen naar maat. We moeten uitgaan van de zwaarste maat+ het gewicht van de verpakking. Zo moet u voor een maat S net zoveel betalen als voor een  XXL t-shirt.
 

Natuurlijk kunt u de door u bestelde artikelen ook afhalen dit kost natuurlijk niks.

 

Voordat u bij betalen komt in het bestel proces krijgt u de verzendkosten en verzend opties al te zien. En kunt u uw keuze maken.

 

Afhalen (gratis)

Als u bij het bestellen van uw artikelen ervoor gekozen hebt ze te komen afhalen dan kan dit tussen 09.00 en 18.00 op maandag t/m vrijdag op het volgende adres:

 

EemsPC

Willem de Merodelaan 18 in Uithuizermeeden.

(dit alleen als u een bevestiging ontvangen hebt dat de door u bestelde artikelen klaar liggen)